LOADING

Type to search

Caramelles

Les Caramelles del Retiro presenten la ‘Confinamella’

La colla de caramelles del Retiro es resisteix a donar l’any caramellaire per perdut després de 78 anys sortint al carrer de manera ininterrompuda. Avui, Dissabte de Glòria –que haurien d’haver exhibit l’americana Vas mirar-me, amb lletra de Felip Font i musicada pel mestre Pallarès,  i la sardana Maria de les Trenes, amb lletra de Ramon Ribera i música de Josep Saderra, que faria setmanes que prepararien– han presentat la Confinamella, en què una cinquantena de cantaires de la colla de la lira canten un dels seus grans trumfos, l’Encís amorós, que va musicar el mestre Pallarès el llunyà 1933.

La idea va sorgir després del gran èxit que va tenir la idea d’il Capitano, que cercant alternatives per passar l’estona i unir més el vincle entre un grup molt ferm i ben avingut, va decidir fer el solo de l’Encís amorós, vestit i engalanat per a l’ocasió, passar-lo pel grup de WhatsApp que comparteixen i animar a un altre cantaire qa fer el solo. La junta i el mestre Jordi Martí van veure com responia la colla i van decidir unir esforços i animar a tot el grup perquè cantés la cançó sencera i així enregistrar el vídeo que avui presenten.

Les caramelles viuen un extraordinari moment de salut i la colla retirista s’ha reinventat per seguir oferint al poble de Sitges aquesta solemne tradició que tan estimen.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure