Les colles Panxampla’s i Huerto’s organitzaran Carnestoltes i Reina

- Publicitat -

Sa Majestat Carnestoltes i la Reina del Carnaval 2024 ja tenen colla. En un acte a porta tancada, el passat dimarts al Miramar, quatre colles aspirants –Panxampla’s i A Tope pel Carnestoltes, i Huertos i Enigma per la Reina– van presentar els seus projectes davant d’un jurat integrat pel regidor de Tradicions i Festes, David Martínez; la ballarina i professora de l’IAB, Sara Colomino; l’ex-Carnestoltes Josep Maria Rosés; i el director del Festival Jardins de Terramar, Juan Ramón Rodríguez. El veredicte final va confirmar els pronòstics, i Panxampla’s i Huertos seran els encarregats de realitzar els personatges del Carnestoltes i la Reina.

A falta encara nou mesos per Carnaval, que serà entre els dies 8 i el 14 de febrer de 2024, Panxampla’s i Huertos ja estan treballant per fer realitat els seus projectes, sense tancar les portes a crear sinergies entre les dues colles, assegurant que el pròxim Carnaval el fardo serà el gran protagonista.

A L’Eco d’aquesta setmana en parlem més abastament. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegiu-lo a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats