Les converses per l’ampliació del Govern o la moció de censura sacsegen la política local

Dins d’aquestes dues opcions hi ha també diverses possibilitats

- Publicitat -

La política sitgetana viu en estat de xoc davant els canvis que, amb tota probabilitat, es produiran en les properes setmanes. Hi ha dues opcions damunt la taula: o l’ampliació del Govern per a que guanyi majoria i obtingui estabilitat; o bé, una moció de censura que canvia la correlació de forces i governants. Dins d’aquestes dues opcions hi ha també diverses possibilitats, en alguns casos creuades.

Des que L’Eco va publicar, divendres 24, que el portaveu socialista, Luismi Garcia, s’havia ofert el dia abans a l’alcaldessa, Aurora Carbonell, per entrar a l’executiu, els partits polítics locals han iniciat moviments de sota mena per a posicionar-se en una línia o en l’altra. O, en alguns casos (com el PSC i Nou Horitzó) aparèixer en les travesses de totes dues opcions.

A L’Eco d’aquesta setmana, us donem algunes de les claus del que està passant, us detallem algunes de les trobades més rellevants i recollim també el desconcert de les bases sobiranistes per la manca d’entesa entre les dues principals forces. És el joc de la cadira.

Podeu trobar L’Eco al vostre punt de venda a l’edició digital d’iQuisoc.cat.

Articles relacionats:

Els partits del Govern acorden obrir negociacions amb el PSC

El PSC truca a la porta del Govern

Articles relacionats