LOADING

Type to search

Actualitat

Els escarabats envaeixen el Poble Sec

Dos insectes morts, ahir al migdia al carrer de l’Estalvi

Una plaga d’escarabats volta pels carrers del Poble Sec. El malson per al veïnat del carrer Verge del Perpetu Socors va començar l’estiu de l’any passat. Centenars de paneroles d’una mida considerable van començar a aparèixer per una tapa del clavegueram del carrer que tenia diversos forats. L’Ajuntament la va substituir per una de fixa, però els insectes ja s’havien fet seva la zona i havien niat: quan el sol amaina, les cuques continuen sortint per totes les tapes de l’aigua de la zona i creen pànic entre els veïns.

Malgrat que la proliferació de paneroles i altres animals a l’estiu és força habitual, segons els experts, hi ha diferents aspectes que el veïnat pot tenir en compte a l’hora de prevenir que entrin a les cases. Des de les empreses de control de plagues, a més de fer els seus propis manteniments, recomanen tapar tots els forats per evitar que puguin entrar, des dels desaigües –en els quals suggereixen que hi hagi moviment constant d’aigües, per evitar que s’eixuguin– a les canonades del rentavaixella o la rentadora.

A les nostres pàgines ho expliquem i parlem amb alguns dels veïns, que ens relaten com l’estan patint. Els ajuntaments de Sitges i Ribes també manifesten la seva versió i diversos experts exposen què hem de fer. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure