Les eleccions, les paneroles i la UE Sitges, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana dedica una àmplia atenció a la cita electoral de diumenge, amb 20 pàgines amb diferents articles, reportatges i entrevistes. També posem l’accent en el combat a les paneroles, les conseqüències de l’incendi de Santa Bàrbara, la celebració del Mes Mundial del Comerç Just, el programa de la Festa de la Poesia i el partit transcendental de la UE Sitges per pujar.

La informació electoral fa una crònica de campanya, exposa les dades de la cita de diumenge, analitza els temes que han dominat els relats i recull els resultats d’una enquesta realitzada sobre necessitats de serveis s la Botigues. També recollim la informació dels darrers actes i de totes les llistes que concursen el 28M. A més, us oferim els resultats d’un qüestionari presentat als tretze caps de llista. També relatem els actes celebrats a Ribes. Les entrevistes d’aquesta setmana són a les candidates a la reelecció a Sitges, Aurora Carbonell (ERC), i Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido (PSC).

La informació local també s’atura en la campanya contra les paneroles, la proliferació d’infraccions viàries el passat dissabte, les conseqüències que pateixen encara els veïns per l’incendi al garatge de Santa Bàrbara, la celebració del Mes Mundial del Comerç Just, els preparatius de les festes de Sant Joan, l’exposició de la rèplica del Drac Vell de Ribes i la primavera sardanista. També acomiadem Josep Paretas, que va fer cent anys ara fa unes setmanes. El relat de Malvasia de Lletres és d’Asun Batlle.

A les pàgines de L’Eco in English destaquem l’elevat nombre d’infraccions registrades el passat cap de setmana, la nova app de descàrrega comercial, la futura escola de Música i els nous col·legis electorals.

L’actualitat a Ribes passa per les denúncies dels sindicats de policies, els nous quiròfans de Sant Camil, el Pla de Sequera i les activitats del Mercat municipal.

La informació cultural passa pel programa de la Festa de la Poesia i el grup Sr. Fong, mentre que els Esports tenen el fous posat en la segona oportunitat de la UE Sitges per pujar de categoria.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Anton Ferret, Luis García Alucha, Rubén García del Horno, Manel Haro, Pepi Martínez Font, Xavi Miret, Bridget Nelson, Elizabeth Perry, Núria Pozo, Xavier Rovira, a més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Jordi Surià (Sitges) i Miquel Muç Vall (Ribes). L’apunt és de Laia Romero.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix-lo a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats