Les entrades de la festa de diumenge de Carnaval s’acaben en 10 minuts

Un detall de la Gala Drag Queen, diumenge passat
- Publicitat -

Les 500 entrades de la festa de Carnaval de diumenge al Meliá s’han acabat en menys de 10 minuts. Els tiquets s’han posat a la venda avui a les 9h a través del web de Cultura Sitges i a les 9.10h ja no era possible comprar-ne.

La quantitat de demanda ha superat de llarg l’oferta d’entrades disponibles. La ràpida venda ha generat queixes per algunes persones que optaven a aconseguir-ne algunes. L’Ajuntament ha anunciat que els qui n’hagin comprat i no les facin servir poden retornar-les i es posaran de nou a la venda.

La festa està organitzada per l’Ajuntament per a compensar que el Retiro estarà tancat per la reforma del seu teatre. Entre les queixes dels qui se n’han quedat sense n’hi havia persones que es disfressen amb les colles del Retiro i que consideraven un greuge quedar-se’n sense.

La festa obrirà a les 11.30h i acabarà a les 5h de la matinada. Per arribar i tornar del Meliá hi haurà un servei de bus, que sortirà de davant de l’estació. Dimarts no es farà festa, ja que el Meliá té ocupat dimarts.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats