Les escoles de Sitges es mantenen al marge de la Covid

El Miquel Utrillo, avui dimarts, sota la pluja
- Publicitat -

Els actuals indicadors epidemiològics a Catalunya estan registrant un lleuger augment dels positius entre la població escolar. Es tracta de població majoritàriament no vacunada (fins ara, les inoculacions es fan a partir dels 12 anys) i, per tant, amb un percentatge de risc de rebre el virus superior, si bé en la majoria de casos no té conseqüències greus. A Sitges, però, els centres escolars estan salvant aquesta situació, si més no fins ara, mentre que a Ribes s’han produït els primers aïllaments d’aules.

A hores d’ara, només hi ha dos alumnes confinats entre el conjunt de la població es colar de Sitges: es tracta d’un de l’escola Agnès i un altre del Miquel Utrillo. En tots dos casos, han donat positiu, previsiblement per contagi fora de l’àmbit escolar. No hi ha cap altre infant preventivament aïllat.

Des que va començar el curs, a Sitges hi ha 15 escolars que han donat positiu per Covid: 2 a l’Esteve Barrachina, 2 al Miquel Utrillo, 3 a l’Agnès, 2 a la Maria Ossó, 3 al Benaprès, 3 a la British School. A l’Escola Pia i a l’institut Vinyet no n’hi ha hagut cap i a les dues llars d’infants municipal, tampoc.

Per contra, als Costarets de Ribes ahir van enviar dues aules senceres a casa per tres positius. Es tracta d’alumnes de classes diferents, d’aquí que dues aules hagin hagut de ser confinades. En aquest centre, ja s’acumulen nou positius des que va començar el curs.

Per la seva part,  a Can Puig s’ha aïllat cinc alumnes més de manera preventiva, igual que la llar d’infants el Cargol, a més d’un a The Olive Tree School.

Notícies relacionades:
El virus continua sota control (fins ara) (11 de novembre de 2021)
Tornen a pujar els positius i els índexs, tot i que moderadament (11 de novembre de 2021)
Sant Camil se situa en els nivells més baixos de la Covid (2 de novembre de 2021)
Més de 3.000 positius acumulats a Sitges (28 d’octubre de 2021)
Tornen de nous els positius, però a nivell baix (21 d’octubre de 2021)
Una setmana sense cap positiu per Covid a Sitges (14 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats