Les escoles entren en campanya criticant al PSC per una proposta d’actuació al Miquel Utrillo

- Publicitat -

Les direccions de les escoles Esteve Barrachina, Maria Ossó i Agnès de Sitges, així com les respectives AFA han emès avui divendres un comunicat transmetent el seu “malestar i enuig” davant la proposta feta pel PSC de dotar econòmicament el projecte de reforma de l’antiga consergeria del Miquel Utrillo per a convertir-la en un laboratori FaigLab.

Les tres escoles consideren que l’anunci del PSC és “una proposta partidista i unilateral que no pensa en el treball de la comunitat educativa de Sitges”. El comunicat conjunt apunta que “els recursos públics han de repartir-se de manera equitativa i qualitativa entre els centres educatius de la nostra vila perquè tots els nens i nenes del nostre municipi tenen el mateix dret de gaudir-ne independentment del centre al qual assisteixin”. I afegeix que un partit polític “reivindiqui amb orgull que ajudarà només a un centre educatiu a portar a terme el seu projecte resulta si més no contradictori amb el seu ideari polític”.

El comunicat ha causat sorpresa en les files socialistes. Els seus representants l’han conegut mentre celebraven l’acte final de campanya a la plaça Catalunya.

El 28M a la nostra edició en paper. L’Eco dedica aquesta setmana 20 pàgines a la informació elctoral de Sitges i Sant Pere de Ribes. Fem una crònica de campanya, exposem les dades de la cita de diumenge, analitzem els temes que han dominat els relats, recollim els resultats d’una enquesta realitzada sobre necessitats de serveis a la Botigues i publiquem els qüyestionaris als alcaldables.

També recollim la informació dels darrers actes i de totes les llistes que concursen el 28M. A més, us oferim els resultats d’un qüestionari presentat als tretze caps de llista. També relatem els actes celebrats a Ribes. Les entrevistes d’aquesta setmana són a les candidates a la reelecció a Sitges, Aurora Carbonell (ERC), i Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido (PSC).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix-lo a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats