LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les escoles i instituts de Sitges i Ribes enceten el nou curs amb interrogants

Dos germans de Sitges preparant el material escolar

Els centres escolars i instituts enceten dilluns l’inici d’un curs marcat per la pandèmia i pels alts índex de risc de rebrot, sobretot a Sitges, però també a Ribes i les Roquetes. Els interrogants sobre els efectes de la situació actual són compartits pel conjunt de la comunitat educativa, des de les direccions dels centres, passant pel professorat, administratius i conserges fins les famílies i els infants i joves, que carregaran una motxilla diferent: comença el curs de la Covid-19.

Les instruccions sanitàries són les mateixes per a totes les escoles i instituts, si bé cada centre ha dissenyat el seu propi protocol de funcionament i ha reestructurat els grups en funció del seu projecte educatiu.

Les classes s’han organitzat en grups estables de convivència, els anomenats grups bombolla. Però no en tots els centres són de menys de vint alumnes, ja que de mitjana cada centre ha rebut només un professor de reforç amb motiu de la Covid-19. Tant a Sitges com a Ribes hi ha diversos centres que no podran garantir els vint alumnes per aula que ha plantejat el Departament d’Educació.

A L’Eco d’aquesta setmana trobareu un reportatge amb detall de les indicacions de salut i seguretat als centres educatius i com s’han organitzat per fer front a les reduccions dels grups escolars.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure