LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les escoles mantenen el virus sota control

Els centres educatius de Sitges i de Sant Pere de Ribes han començat el darrer trimestre escolar amb el risc controlat de la Covid. Des que els alumnes van tornar després de les vacances de Setmana Santa només s’han hagut de confinar, de manera preventiva, dues aules, una de l’escola Pia de Sitges i l’altra de Can Puig de Ribes.

El mes de gener, amb plena tercera onada i amb els indicadors epidemiològics disparats, els centres educatius van viure el seu moment més crític. A finals de gener hi havia gairebé 300 alumnes dels dos municipis confinats: 129 de Sitges, 118 de Ribes i 56 de les Roquetes.

L’escenari actual és radicalment diferent. Sense notícies de la quarta onada i amb el personal docent vacunat, els centres estan funcionant amb una relativa normalitat i amb una incidència mínima del virus. A hores d’ara hi ha un grup confinat a Can Puig, que abasta a 24 alumnes i 2 professors. També hi ha tres alumnes confinats per haver estat en contacte amb algun positiu: dos a l’escola Pia i un a l’escola Santa Eulàlia de les Roquetes.

Notícies relacionades:
Ni rastre de cap repunt a les escoles (9 d’abril de 2021)
Les escoles tornen a l’activitat sense cap cas de Covid (5 d’abril de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure