LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les escoles tornen a l’activitat sense cap cas de Covid

Les escoles de Sitges i Sant Pere de Ribes van iniciar les vacances de Setmana Santa, ara fa deu dies, sense cap aula confinada ni cap alumne ni docent aïllat. I dimarts reprendran el curs en les mateixes condicions, tot i que amb la incertesa si la reobertura de fa dues setmanes tindrà conseqüències indirectes en l’àmbit educatiu.

Els zero casos de divendres 26 de març, amb el qual van tancar el segon trimestre els 28 centres educatius de Sutges i Sant Pere de Ribes és una de les millors dades des que va començar el curs. La setmana anterior ja s’havia intuït que els centres marxarien a les vacances de Setmana Santa amb bones condicions, ja que el 19 de març només hi havia un professor d’El Pi de Ribes i un alumne del Xaloc de les Roquetes aïllats preventivament. La setmana anterior (12 de març) hi havia una aula confinada a l’Escola Pia.

Els possibles efectes de la Setmana Santa començaran a saber-se en uns dies, un cop s’obtinguin resultats dels casos que s’hagin produït desdela reobertura perimetral.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure