LOADING

Type to search

Festes Verema

Les Festes de la Verema s’adapten al context actual

Les Festes de la Verema se celebraran enguany en un únic dia diumenge 4 d’octubre, i en un format molt més reduït. La principal novetat és que per primer cop en vuit anys la verema no coincidirà amb el Festival de Cinema, després d’uns anys en què es va apostar per crear sinergies entre els dos esdeveniments.

Un dels actes que s’han pogut mantenir és l’ofrena del primer most a càrrec del Pubillatge, que cada any s’ofereix a la parròquia a la missa del diumenge al migdia, i que serà el primer acte de la festa. Posteriorment i durant la tarda, es realitzaran tres tasts de vins al Palau del Rei Moro, amb un sommelier de Bodegues Torres –patrocinador de la festa– i comptarà amb la degustació de quatre vins. Els tasts tenen un aforament màxim de 20 persones i estan destinats a les pubilles i hereus, autoritats, representants de les entitats, i als guanyadors d’un concurs d’Instagram que s’ha organitzat durant els darrers dies. Finalment, els jardins del Casino Prado Suburense acollirà el concert d’havaneres, a càrrec del grup Xató i amb aforament reduït.

Paral·lelament, durant el cap de setmana una desena de bars i restaurants associats al Gremi d’Hostaleria han programat una proposta per al cap de setmana, que gira entorn la cultura del vi i, d’una manera destacada, la Malvasia de Sitges.

Les propostes són diverses i abarquen tant bars com restaurants. El Pique Nique ofereix un gintònic aromatitzat amb raïm de malvasia; La Nansa, rap a la Malvasia de Sitges; 13 Llunes, tataki de tonyina amb puré de carbassa i figues; Numèric, entranya amb copa de vi; La Formatgeria, fusta de formatges amb dues copes de vi; Royal Rooms, dues copes de vi i tapa; Acqua, steak tartar amb Malvasia de Sitges, mentre que Marenostrum, La Pícara i L’Oca de Sitges ofereixen menús especials.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure