LOADING

Type to search

Actualitat

Les fortes pluges afecten altra vegada els carrers de Sitges

La tempesta d’ahir a la nit a ocasionat incidents comuns en diferents punts de la vila prolongant la feina dels bombers fins avui al matí

El temut fenomen meteorològic anomenat Dana va arribar ahir a la nit a Sitges. La forta tempesta va ocasionar incidents a tota la vila que continuaven avui al matí. La feina dels bombers ha estat crucial per tal de solucionar i reparar molts dels danys ocasionats per les fortes pluges que van continuar al llarg de tota la nit.

Tant bon punt es va iniciar la tempesta, els ponts d’accés per sota la via de Can Pei, es van saturar d’aigua fent que el barri obtingués una única entrada. D’altra banda diversos particulars també van patir inundacions a les seves cases i locals. Sitges es despertava avui encara amb incidents com la falta de sorra de diverses platges afectades per el temporal fent que l’aigua arribés a xocar contra el mur del passeig, com és el cas de la Platja Sant Sebastià o la Fragata. També han estat protagonistes les caigudes de diversos arbres com ara un dels famosos xiprers de la vall o els del parc de Can Robert on ha hagut de intervenir  els bombers a causa d’un arbre caigut sobre un cotxe.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha expressat a les xarxes socials el seu recolzament als pobles afectats per la Dana subratllant: ’’Molta força i ànims a totes aquelles persones afectades per aquesta última tempesta’’.