Les llars d’infants faran vaga

Les treballadores tiren endavant l’aturada després de reunir-se amb la Regidoria d’Educació

Les treballadores de les dues llars d’infants municipals tiren endavant els tràmits per convocar una vaga en protesta per la seva situació contractual. Ja tenien previst fer-ho ara fa un mes, però les peticions de paciència per part de la Regidoria d’Educació, a l’espera de l’aprovació del pressupost municipal, sumades a la proximitat amb les vacances de Nadal, que també dificultava la convocatòria formal d’una aturada als dos centres, havien fet reconsiderar la intenció inicial de les treballadores, que era iniciar la protesta el mateix dilluns 9 de gener, just després de les festes nadalenques.

Aquest dijous, després d’haver-se reunit amb el regidor i l’equip tècnic d’Educació, han decidit reprendre el procediment per convocar la vaga, ja que han constatat que “no hi ha hagut ni hi haurà cap avenç a curt termini” en la consecució de les seves reivindicacions. El personal de les llars d’infants El Cercolet i La Moixiganga reclama millores, d’una banda, en la gestió pública dels dos centres i, de l’altra, en les seves condicions laborals i salarials, que consideren que “han anat empitjorant des de ja fa molt temps”.

Els punts clau de les desavinences, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats