LOADING

Type to search

Esports

Les millors jugadores d’escacs se citen a Sitges en el Mundial

Sala Tramuntana del Meliá, on es jugaran les partides

Les millors jugadores d’escacs se citen a Sitges per a participat en el Campionat Mundial per seleccions. L’acte inaugural se celebrarà al Prado i les partides, entre dilluns i dissabte, al Meliá, on s’ha desplegat un muntatge especial per acollir el torneig. Les jugadores, l’organització i els mitjans acreditats estan repartits entre cinc hotels de Sitges.

En el Mundial hi participen 60 escaquistes representant dotze seleccions: Alemanya, Armènia, Azerbaidjan, CFR TEAM (que agrupa jugadores russes), Espanya, FIDE Americas (combinat de jugadores americanes), França, Geòrgia, Índia, Kazakhstan, Polònia i Ucraïna. Els equips nacionals es dividiran en dos grups de sis, en què es classificaran les quatre primeres. A partir d’aquí hi ha quarts de final, semifinals i final, en partits d’anada i tornada. El primer dissabte d’octubre es coneixerà l’equip campió.

Paral·lelament al Mundial, s’han convocat diverses activitats, com una gimcana (amb categoria infantil i adult) per setze comerços de Sitges, una sessió de cinema i altres activitats. En l’organització del Mundial estan implicats la Federació internacional d’escacs, la catalana, l’Ajuntament i el Prado.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem una atenció especial al Mundial d’escacs. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure