Les millors jugadores europees se citen al Club de Golf Terramar

El Pro-Am va servir per escalfar motors, ahir a Terramar
- Publicitat -

126 golfistes arrenquen avui dijous al Club de Golf Terramar la seva participació en la cinquena edició l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, un dels tornejos més prestigiosos del golf europeu. El torneig sitgetà, que s’allargarà fins al diumenge, és un dels favorits de les jugadores, per tot l’ambient que es genera al voltant de la vila i l’encant de jugar davant del mar.

El  Mediterranean Ladies Open tindrà lloc amb l’encara dolç record de l’èxit de les edicions precedents, on la participació de grans jugadores i l’elevada afluència de públic el van convertir en una competició de primera magnitud esportiva i mediàtica, fins al punt que va ser declarat esdeveniment d’especial importància per l’Ajuntament.

En la seva primera edició, el 2017, la guanyadora va ser l’anglesa Florentyna Parker, que va superar en un intens playoff a la sueca Anna Nordqvist i l’espanyola Carlota Ciganda, després d’una jornada final d’autèntic infart. El 2018, el triomf va correspondre a l’holandesa Anne Van Dam, la millor després d’oferir un espectacular i despietat recital de birdies, que va anul·lar les expectatives de triomf de la resta de les seves qualificades rivals. El 2019, l’espanyola Carlota Ciganda –que torna a ser la gran esperança del golf espanyol a Sitges– guanyava el seu primer títol de categoria Ladies, després d’uns últims cinc forats d’infart. Després de l’aturada de 2020, la sueca Maja Stark, la gran favorita per a fer-se amb el torneig enguany, es va alçar amb el títol l’any passat. La jugadora de només 22 anys és un dels grans noms del golf europeu.

Per escalfar motors, dimarts es va disputar el Sitges Beach Golf Show, amb la participació de dotze golfistes dividides en dos grups que havien d’aproximar la bola a la bandera des de dues posicions diferents. Ahir dimecres va ser el torn del tradicional Pro-Am, en què van prendre part un total de 36 equips formats per una professional i tres amateurs.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats