LOADING

Type to search

Actualitat

El nou model de platges entra en joc

La platja de Sant Sebastià, el passat cap de setmana

Després de l’aprovació del nou pla d’usos –a expenses de la validació final per part de la Generalitat– i de la nova ordenança municipal, el darrer i significatiu canvi s’ha donat a conèixer aquest dimarts amb l’anunci del plec de clàusules que regirà la futura adjudicació de serveis. És a dir: quins són els requisits indispensables que han de complir tots aquells que vulguin instal·lar un negoci a la façana marítima de Sitges i amb quins criteris es puntuaran totes les candidatures presentades en aquest concurs públic obert a tothom.

A l’edició de L’Eco d’aquesta setmana us expliquem amb tota mena de detall els criteris presentats per l’Ajuntament per a l’adjudicació de les guinguetes i altres serveis a les platges, com l’aposta per la qualitat i els serveis de primers nivell; valorar accions mediambientals i de sostenibilitat; modernitzar la imatges de les platges o incorporar nous serveis de restauració.

També exposem que el model del Sitges, sol i platja està tornant arran de la pandèmia i, a més, publiquem dos articles d’opinió sobre la gestió i projecte de les platges locals. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure