Les noves exposicions del Miramar doblen les anteriors

Les mostres de Jordi Borràs i Miquel Aparici es poden visitar fins al pròxim diumenge 1 de març

Miquel Aparici, amb una de les seves escultures

Gairebé 5.000 persones han visitat les dues exposicions que es mostren en aquests moments al Centre Cultural Miramar i que s’acaben el pròxim diumenge 1 de març. Ambdues mostres, de Jordi Borràs i Miquel Aparici, doblen el nombre de les seves predecessores.

Al primer pis hi trobem El dia que vam dir prou, del fotoperiodista Jordi Borràs, que recull la reacció ciutadana a la sentència del Procés. La mostra exhibeix una seixantena d’imatges icòniques, realitzades per Borràs els mesos d’octubre i novembre de l’any passat, i que testimonien els fets més representatius de la tardor del 2019. L’exposició recull imatges d’una gran qualitat estètica i amb una gran visió creativa del fotògraf, i alhora, són fotografies que expliquen una història, que testimonien els fets de la tardor del 2019 i que tenen un alt valor periodístic”. 

A la planta baixa del Centre Cultural Miramar hi ha l’exposició Espècies protegides, on Aparici ens mostra una quarantena de peces, que recreen amb enginy, una varietat molt àmplia d’animals creats a partir d’objectes reciclats. Escultures en forma d’animals com peixos, elefants, balenes, tortugues, un guepard, un goril·la i també un rinoceront, creats a partir d’objectes en desús, que l’escultor barceloní transforma amb creativitat i originalitat, i que podeu visitar fins aquest diumenge.

Articles relacionats