LOADING

Type to search

Actualitat

Les noves platges, Sant Pau, el rècord de positius i més moviments a la política local, a L’Eco

El nou model de les platges, l’augment desproporcionat de positius per Covid, els nous moviments en la política local (primàries a Junts i entrada en escena de Valents), la Festa Major de Sant Pau, el llegat de Ricardo Bofill a Vallpineda, les incògnites que acompanyen la reobertura del Museu Romàntic i el projecte de la UE Sitges per la diversitat protagonitzen la nostra atenció.

Les platges tenen una atenció especial a L’Eco d’aquesta setmana. Us expliquem amb tota mena de detall els criteris presentats per l’Ajuntament per a l’adjudicació de les guinguetes i altres serveis a les platges. També exposem que el model del Sitges, sol i platja està tornant arran de la pandèmia i, a més, publiquem dos articles d’opinió sobre la gestió i projecte de les platges locals.

La informació local també s’atura aquesta setmana de nou a la política local. Us expliquem que Magí Almirall es presentarà a les primàries de Junts per disputar-li la candidatura a Mònica Gallardo i us donem els detalls de l’entrada en escena de Valents, la formació on han entrat els qui fins ara eren tres regidors de Ciutadans.

També abordem el catenaccio de dissabte a la matinada en un local del Dos de Maig, la clausura de l’abocador del Garraf i dediquem un ampli reportatge de Pedro Palacios a l’edifici Tres Coronas, a Vallpineda, obra de l’arquitecte Ricardo Bofill, traspassat fa una setmana. Les entrevistes d’aquesta setmana són a Esteve Roig i Josep Van Gorkom. El relat de Malvasia de Lletres és de Rosalia Sans.

La Festa Major de Sant Pau de Ribes també centra la nostra atenció. Hi dediquem cinc pàgines a informacions, reportatges, entrevistes i els actes més destacats de la celebració. També entrevistem l’alcaldessa, Abigail Garrido i us expliquem que les entitats esportives demanen la insonorització del pavelló.

A les pàgines L’Eco in English us expliquem l’abats de la Covid a les escoles, l’augment del peatge de Vallcarca, la detenció d’un lladre en un supermercat i les propostes culturals de La Pregonera.

La informació cultural passa per les incògnites que acompanyen la reobertura del Museu Romàntic, el primer tema del grup Els Amics de Manel, el programa del grup Buena Vribra, la presentació de la novel·la d’Andreu Claret i una nova edició del costumari L’esdeveniment, de Ricardo Rabella.

A Esports posem l’accent en el projecte de la UE Sitges per la diversitat, el balanç de la Mitja Marató, la primera victòria del Rugby Club Sitges, l’afectació de la Covid en el futbol local i la participació del Club Natació Sitges en el Campionat de Catalunya, entre d’altres temes.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Núria Camps, Juanjo Corcuera, Irene Estévez, Maria Junyent, Iván Martínez, Bridget Nelson, Pedro Palacios, Tim Parfitt, Joan Rosquellas, Cèlia Sànchez-Mústich, Toni Segarra i Gabi Serrano i Les Veïnes, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella, José Luis Gutiérrez, Manel Pérez i Núria Pozo. L’apunt és de Joan Manel Pérez i les contres són de Francesc Borderia (Sitges) i Miquel Muç Vall (Ribes).

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure