Les noves restriccions no alteren la preparació de Carnaval

Animació de la Cursa de Llits, dissabte de Carnaval de 2020
- Publicitat -

Cap certesa, però tota la convicció. Els preparatius del Carnaval de Sitges continuen el seu curs i, de moment, no es veuen alterats per les noves mesures restrictives del Procicat, que entren en vigor aquest divendres. Així ho confirmen des de la Regidoria de Tradicions i Festes i la Comissió pel que fa els actes generals i també des del Retiro i el Prado pel que fa els actes propis de les entitats.

Totes les parts coincideixen que l’aposta continua sent la mateixa que van donar a conèixer a primers de novembre: “un Carnaval de màxims, adaptat a la normativa vigent”. En aquest sentit, expliquen que les tasques organitzatives estan avançades i que es mantenen els calendaris estipulats en el seu moment, si bé reconeixen que, evidentment, estaran amatents a l’evolució pandèmica de les properes setmanes.

A l’edició de Nadal del setmanari, els responsables de Carnaval de Prado i Retiro, Isaac Bielsa i Jordi Andreu, expliquen com van els preparatius. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats