LOADING

Type to search

Actualitat Festes

Les Patges Reials i els Reis arribaran amb cita prèvia

S’obre el termini d’inscripció per poder lliurar les cartes a Ses Majestats

Aquest any no es veuran les tradicionals cavalcades de Reis.

Els Reis d’Orient i les Patges Reials arribaran a Sitges, però per veure’ls s’haurà de demanar hora. És una de les mesures preses per la Comissió de Reis i l’Ajuntament de Sitges per adaptar l’acte a les mesures sanitàries. El consistori ha informat de l’obertura del termini d’inscripció prèvia per poder assistir als actes de les Patges Reials (els dies 2 i 3) i poder donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient (el dia 5 al matí i a la tarda).

Des d’avui 7 de desembre fins el dia 30 les famílies podran inscriure als més petits, omplint un formulari (trobareu els enllaços al final d’aquest article). Les famílies i infants que ho desitgin podran inscriure’s en els dos actes, especificant-ho al mateix formulari. Es podran inscriure també dos adults per acompanyar els infants i rebran una notificació via correu electrònic confirmant l’hora i l’emplaçament, en el cas de les Patges.

L’entrega de cartes a les Patges Reials, prevista pels dies 2 i 3 de gener,  serà en quatre punts de la vila com són la plaça del Vinyet, la plaça de Catalunya al Poble Sec, la plaça dels Castellers a les Cases Noves i el pati del Centre Cultural Miramar. L’horari serà de les 17 a les 20.30h.

Per a l’entrega de cartes als Reis, el dia 5 de gener, serà indispensable la prèvia inscripció. L’acte tindrà lloc a la plaça de l’Ermita de Sant Sebastià, de les 10 a les 14h i de les 16 a 20h.

De l’1 al 5 de gener els infants i famílies hauran d’estar atents a les xarxes socials de la Comissió de Reis, ja que es publicaran vídeos diàriament sobre la preparació de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Sitges i es presentaran les seves comitives i també les Patges.

Patges reials:
Demana cita prèvia per al 2 de gener
Demana cita prèvia per al 3 de gener

Reis d’Orient
Demana cita prèvia per al 5 de gener (Matí)
Demana cita prèvia per al 5 de gener (Tarda)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure