LOADING

Type to search

Actualitat

Les platges de Sitges estrenen les 9 banderes blaves

Les banderes blaves ja llueixen a les platges de Sitges, que ha esdevingut el municipi català amb més distincions. Les platges que han rebut aquest reconeixement són Les Botigues, Garraf, Marina d’Aiguadolç, Balmins, Sant Sebastià, La Ribera, L’Estanyol, la Barra i Terramar. A més de les platges, els tres ports esportius de Sitges (Port Ginesta, Garraf i Aiguadolç) també compten amb la bandera blava.

Les banderes blaves valoren la sostenibilitat, la qualitat de l’aigua, la seguretat i l’atenció a les persones amb diversitat funcional, entre altres consideracions. Enguany, les platges també s’han adherit a la certificació Biosphere, que reconeix la gestió ambiental. Aurora Carbonell i Guillem Escolà van recollir en un acte a Palamós, fa deu dies, les nou banderes blaves que acrediten Sitges com a municipi líder català en nombre de distincions màximes a la qualitat de les platges.

Les nou banderes blaves de les platges contrasten amb la manca de xiringuitos en la majoria d’elles, pel retard en el procés de licitació convocat per l’Ajuntament. Els primers xiringuitos ja s’han començat a instal·lar, però la majoria de platges no els tindran actius fins ben entratel juliol.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure