LOADING

Type to search

Actualitat Festes

Les platges de Sitges romandran tancades durant la revetlla de Sant Joan

Com l’any passat, la festa no se celebrarà a les zones costaneres, ja que l‘Ajuntament prefereix seguir les recomanacions emeses pel Procicat

La platja de la Ribera, dissabte 12 a la matinada, plena de gent jove.

Per segon any consecutiu, les platges de Sitges romandran tancades durant la revetlla de Sant Joan. Barcelona va ser la primera població costanera que va obrir el meló. A finals de maig va anunciar que “les dades indiquen que l’obertura no produeix cap increment de la pandèmia”, va apuntar el regidor de Governació, Albert Batlle (estiuejant de Sitges, precisament). Els barcelonins garantien que els municipis de l’àrea metropolitana actuaven coordinats, però no ha estat ben bé així: Castelldefels i Gavà es van pronunciar en contra. Badalona, en canvi, va respirar alleujada amb la decisió dels seus veïns i va decidir imitar-los.

Sitges va esperar per saber què feien els ajuntaments de les poblacions limítrofs, sobretot Vilanova, per acabar de traçar el pla per a la revetlla. La ciutat veïna també ha decidit tancar les platges i tots els seus accessos la nit de dimecres i, seguint les recomanacions del Procicat, el consistori sitgetà tampoc en permetrà l’accés.

A L’Eco d’aquesta setmana repassem el dispositiu que s’ha preparat per la nit de la revetlla. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Notícies relacionades:
L’espigó atrau cada cop més joves (14 de juny de 2021)
Policia i Mossos intervenen a l’espigó durant la matinada (30 de maig de 2021)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure