LOADING

Type to search

Actualitat

Les platges de Sitges són les que tenen més banderes blaves de tot Catalunya

Platja de la Barra, en una imatg de fa dos anys

Terramar, la Barra, l’Estanyol, la Ribera, Sant Sebastià, Balmins, la Marina d’Aiguadolç, Garraf i les Botigues són les nou platges locals que tenen bandera blava i que converteixen Sitges com el municipi amb més distincions de tot Catalunya. El Jurat Internacional Bandera Blava 2022 de la Foundation for Environmental Education (FEE) ha revalidat les nou banderes blaves de les platges de Sitges que certifiquen l’excel·lència dels espais.

Totes nou platges han revalidat el reconeixement de la FEE, que certifica els valors de qualitat, sostenibilitat i serveis. L’any passat també en van ser nou, però en fa dos n’hi havia cinc. A més, Sitges ha obtingut bandera blava pels tres ports esportius del municipi: Port Ginesta, Port de Garraf i Port d’Aiguadolç.

Les platges de la vila han rebut també la certificació Biosphere, també de sostenibilitat. Al mateix temps, la Regidoria de Platges de l’Ajuntament treballa per renovar l’ISO 14001 i la distinció de gestió ambiental EMAS, que reconeix la gestió ambiental a les platges.

En total, a Catalunya s’han guardonat 94 platges amb Bandera Blava aquest 2022, de les quals 26 són de la demarcació de Girona, 32 de Barcelona, 26 de Tarragona i 10 de les Terres de l’Ebre.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure