LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les platges obren amb timidesa

Amb l’entrada a la fase 2 ja està permès banyar-se a les platges de Sitges, prendre-hi el sol, i els negocis d’hamaques, tendals, xiringuitos, patins o lloguer nàutics ja tenen el permís per instal·lar-se a les platges. A principis de setmana, amb el sol i el bon temps, les platges es van omplir de banyistes, gent torrant-se al sol i els primers concessionaris van començar a treure el cap. Tot i això, a causa del mal temps i el fort onatge, els surfers han tret el protagonisme als banyistes i desenes d’esportistes surfejaven les onades a primera hora del matí d’avui dijous.

De mica en mica, els primers concessionaris d’hamaques i xiringuitos van apareixent i ja es van mostrant, tot i que tímidament, a la platja de Sant Sebastià (només hamaques), la Fragata, la Ribera, l’Estanyol (només el tros que toca a l’espigó del Club Natació), la Barra i Terramar. Balmins, la Riera Xica i la Bassa Rodona, per falta de sorra, són les úniques platges sense cap servei muntat.

El temporal de mar d’aquesta setmana ha tornat a fer palès que la majoria de platges de Sitges patiran per la sorra aquesta temporada, i que no només la Bassa Rodona, la Riera Xica i l’Estanyol tenen problemes d’espai a causa de la manca de sorra, sinó que Balmins i Sant Sebastià tampoc han pogut muntar els xiringuitos, tot i tenir permís.

Està previst que la draga solucioni part d’aquestes dificultats i arribarà a finals de la setmana vinent, per tal de deixar les platges preparades abans de Sant Joan. El dilluns 8 torna el servei de socorrisme i a partir del dia 15 de juny es començarà a controlar l’accés: només hi haurà un sol punt d’entrada i uns agents cívics controlaran que no s’assoleixi el límit establert i que tothom respecti les mesures de seguretat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS, HORA A HORA (FASE 2)