LOADING

Type to search

Actualitat

Les platges reben sorra i instal·len hamaques

Actuació a la Barra i l’Estanyol, dimarts
La platja de la Fragata, dimarts

Les platges de Sitges arriben al mes d’abril amb un nivell òptim de sorra, que, en alguns casos, és especialment satisfactori. Les darreres actuacions per part de l’Ajuntament han permès omplir de sorra les platges que en tenien més necessitat: Riera Xica, Estanyol i La Barra. L’actuació, però, també s’ha realitzat en altres punts, com la Fragata, Les Anquines i Sant Sebastià. L’actuació s’ha dut a terme amb retroexcavadores i tractors, que porten sorra de les platges amb excednets i la traslladen a les que tenen més necessitat.

Però en el mateix Ajuntament són concients que el panorama canviarà quan arribi el primer temporal. Aquesta també és la convicció de Manel Martínez, president dels concessionaris de serveis, que considera l’operació com a “positiva, però no resolutiva”. “Aquests treballs estan bé i cal agrair l’esforç de l’Ajuntamet en aquest sentit, però tothom sap que quan hi hagi un temporal no hauran servi de gaire i tornarem a tenir el mateix problema”.

Aquests dies de Setmana Santa, algunes platges –com la Ribera, Bassa Rodona i Estanyol– instal·laran el servei d’hamaques, però les guinguetes no es col·locaran fins a començament de maig, que és quan començarà la temporada regular. La concessió del servei a l’Associació comença, precisament, en els propers dies, ja que dimarts va ser finalutzar la convocatòria oberta per a la presnetació de projectes. És el darrer any que el servei surta concessió de manera unitària a totes les platges del municipi, ja que l’any vinent, segons la normativa de l’Estat, haurà de ser individual per a cada platja.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure