LOADING

Type to search

Actualitat

Les platges sitgetanes recuperen quatre banderes blaves

La bandera blava onejant al Port de Sitges – Aiguadolç

Sitges és el municipi de Catalunya amb més banderes blaves, i el quart de l’Estat espanyol. Les platges de Les Botigues, Marina d’Aiguadolç, Sant Sebastià, La Ribera i la Barra van retenir aquest distintiu –també el van rebre l’any 2020– que premia la sostenibilitat, la qualitat de l’aigua, la seguretat, l’atenció a les persones amb diversitat funcional i l’oferta complementària o educativa que té lloc a les platges. Garraf, Balmins, l’Estanyol i Terramar, que havien rebut la prestigiosa bandera en anteriors temporades, l’han recuperat aquest 2021.

A més a més, cal afegir les tres banderes que han rebut els ports esportius del  municipi: Port de Sitges – Aiguadolç, Garraf i Ginesta. L’obtenció de les nous banderes blaves a les platges i les tres dels ports és un “reconeixement” a l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat, segons indica el regidor de Platges, Guillem Escolà.

Bona part dels negocis concessionaris a les platges de Sitges ja estan en funcionament, tot i que encara manca algun xiringuito per muntar a les platges de la Bassa Rodona, l’Estanyol i la Riera Xica, les més afectades per la manca de sorra. La Regidoria de Platges té previst començar els treballs de recuperació de sorra amb la retroexcavadora a finals del mes de maig per aquestes zones més afectades, perquè puguin començar l’estiu a ple rendiment.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure