LOADING

Type to search

Esports

Les proves atlètiques, protagonistes del final del 2021 i de l’inici del 2022

Cursa de Nadal de les Roquetes de 2019

Després d’una aturada obligatòria a causa de la pandèmia, demà divendres tindrà lloc la desena edició de la cursa de Nadal organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’associació de comerciants UCER. La prova esportiva, que comptarà amb els carrers més cèntrics de les Roquetes com a escenari, destinarà la recaptació de manera íntegra a l’associació local Voluntaris Sant Camil, organització que s’encarrega de millorar la qualitat de vida de les famílies més vulnerables amb risc d’exclusió social.

La cursa nadalenca constarà de tres modalitats: una primera a les 16 hores que tindrà un recorregut de 500 metres pels infants de zero a set anys, una segona a les 16.30 hores de 1.000 metres pels nens i nenes de vuit a tretze anys i, per últim, una cursa oberta de cinc quilòmetres a les 17.30 hores. L’organització recorda que el caràcter de l’esdeveniment és lúdic i festiu i que, per tant, es pot participar disfressat o en companyia de les mascotes dels participants.

Altrament, les inscripcions per participar en la Mitja Marató i el quart de Marató de Sitges ja s’han obert. Fins a demà encara tenen preu reduït i a partir de dissabte l’import s’incrementarà. La prova  tindrà lloc el proper 16 de gener i el dia abans es faran les curses escolars no competitives i les proves adaptades, després de la cancel·lació de l’any passat, a causa de la pandèmia.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure