LOADING

Type to search

Actualitat

Les pujades de preus alteren els sectors econòmics

Els sectors econòmics de Sitges pateixen les conseqüències de l’augment dels costos de carburants i energies, i demanen ajudes per pal·liar les afectacions

La pujada dels preus als carburants, el gas i l’electricitat està afectant de manera alarmant als diferents sectors econòmics a Sitges. L’encariment del cost de l’energia suposa una de les majors preocupacions per les empreses de diferents àmbits al municipi. Les patronals catalanes es troben demanant ajudes per fer front a aquesta situació i donar suport als sectors per tal de travessar l’actual realitat.

El Gremi d’Hostaleria de Sitges reconeix que l’escenari actual és molt preocupant. Als establiments de restauració, a molts dels quals se’ls hi acaba de demanar la liquidació de la taxa de terrasses de l’any 2020 que suposa una important despesa, se’ls hi està ajuntant tot. I és que actualment convergeixen diferents situacions que compliquen la supervivència de molts negocis. Per una banda, l’arribada de la nova reforma laboral ha limitat la flexibilitat de contractació de nous empleats. A més, se li ha d’afegir la pujada de preus generalitzada i la incertesa que ha provocat el conflicte armat entre Rússia i Ucraïna. Encara que no s’ha notat la falta de proveïment excessivament, des del Gremi temen que als restaurants no es puguin completar tots els serveis per falta de subministraments.

Trobareu tota la informació completa a les pàgines de L’Eco de Sitges, ja disponible al teu punt de venda o a la plataforma digital, Iquiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure