LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Les residències accentuen la prevenció amb més proves PCR

Els resultats dels centres que els han fet públics han sortits tots negatius

Ha sigut un setmana de contrastos. Mentre la velocitat de contagi s’ha reduït a Catalunya i l’índex ja torna a estar per sota de l’1 (els casos positius contagien, de mitjana, menys d’una persona), Sitges i Sant Pere de Ribes s’han quedat al marge d’aquesta millora i han experimentat un lleguer creixement.

La part positiva continuen sent les residències de gent gran, que continuen en verd, lluny del virus. Tant a l’Hospital de Sant Joan, les Magnolias i Sitges Park, com al Redós i la Rius i Virgili, s’han realitzat proves preventives als residents i han sortit totes negatives (si més no, les que s’han fet públiques). Els centres extremen la precaució per a evitar que es repeteixin els moments de tensió sanitària de la passada primavera, quan les residències van ser un dels llocs on el virus va actuar amb més cruesa i on va provocar més mortalitat.

A L’Eco d’aquesta setmana repassem l’última hora sobre l’afectació de la Covid-19 al territori. Podeu trobar-lo a tots els punts de venda habituals o també en format digital a través de l’iQuiosc. L’actualitat del dia també queda recollida a la pàgina web en l’apartat d’Hora a Hora.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure