LOADING

Type to search

Actualitat

Les residències restringeixen les visites pel coronavirus

El CAP de Sitges, aquest matí

Les residències d’avis de Sitges han restringit les visites dels familiars i han pres mesures per regular els accessos dels qualsevol persona als centres. Tant l’Hospital com les Magnòlies o Sitges Park han limitat les visites i han demanat als familiars que s’abstinguin d’anar als respectius centres, si presenten símptomes respiratoris, gripals o febre, han estat en les zones de risc en els darrers catorze dies o han tingut contacte amb casos probables o confirmats d’afectats pel coronavirus. Entre les mesures també limiten al màxim les sortides dels residents.

En el cas de les mesures implantades a l’Hospital també hi ha un control de registre per a qualsevol visitant, encara que sigui un proveïdor. El Centre d’Interpretació de la Malvasia (CIM) no inclou, però, aquestes mesures.

Per la seva part, el Centre d’Atenció Primària (CAP) manté el nombre de visites habituals, segons ha pogut saber L’Eco de Sitges. Les instal·lacions mantenen el mateix nivell de col·lapse habitual.

A Vilanova s’ha confirmat un cas de coronavirus, el primer a la comarca. Es tracta d’un treballador de l’Ajuntament, que presta el seu servei en unes dependències municipals de la plaça de la Vila. L’home estava de baixa per malaltia des de feia una setmana i ahir es va confirmar que està afectat pel Covid-19. Aquestes dependències han estat provisionalment tancades. En el conjunt de Catalunya ja hi ha 124 casos d’infeccions.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem l’impacte que esta tenint el coronavirus a Sitges i a Ribes. Pots trobar L’Eco al teu punt de venda habitual o en l’edició digital d’iQuiosc.cat.