LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les roses s’esgoten a Sitges

La floristeria Kizuna ha repartit roses avui a l’Hospital (a la foto) i a la Fundació Ave Maria

Les roses van enguany més buscades que mai per celebrar Sant Jordi. I avui i demà resultarà una odissea aconseguir-ne. Les tres floristeries de Sitges que en venien per encàrrec les han esgotat i ja no diposen de més gènere. Tant la floristeria Kizuna (carrer de la Palma), com Ca l’Eixut (Sant Francesc ) i Art Natura (Camí Capellans) ja no disposen de més unitats.

Les tres floristeries havien respost a la crida de l’Ajuntament de vendre’n roses i portar-les a domicli, per celebrar Sant Jordi. Totes tres han tingut el telèfon operatiu en els dies anteriors, fins que han esgotat les existències. Enguany, amb el confinament, els ha arribat menys gènere del que és habitual i l’han acabat abans del 23 d’abril. En principi, no està previst que demà hi hagi venedors pels carrer, ja que les mesures de l’Estat d’Alarma no ho permeten. Així ho ha recordat l’Ajuntament.

La Floristeria Kizuna ha lliurat avui 350 roses tant a l’Hospital de Sant Joan com a la Fundació Ave Maria per a que les puguin repatir demà internament.. Es tracta d’una acció de col·laboració d’aquest establiment.

Notícies relacionades:
Sant Jordi es viu a través de la pantalla i els quioscos
Novetats d’autors locals

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA