LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les terrasses mantenen l’espai guanyat… provisionalment

Terrassa a la Ribera, la setmana passada

Les terrasses podran continuar mantenint l’espai guanyat el 2020, amb la irrupció de la pandèmia, gràcies a la pròrroga que ha efectuat l’Ajuntament amb motiu de la sisena onada. La mesura, però, no especifica quina durada tindrà aquesta pròrroga.

Aquest començament de 2022, els bars i restaurants amb terrassa a la via pública havien de tornar a les ocupacions de superfície prèvies a la Covid. La primavera del 2020, l’Ajuntament –com tants altres municipis del país– va decretar unes mesures per a que quests establiments poguessin guanyar dimensions sense que això suposés que haguessin de pagar més. La mesura pretenia compensar les limitacions d’aforament, tant interiors com exteriors.

A començament de la passada tardor, el Govern va municipal que la situació de relativa normalització amb la pandèmia convidava a retornar a les ocupacions prèvies a la primavera del 2020. Però les restriccions decretades per la Generalitat abans de Nadal ha congelat la mesura prevista per l’Ajuntament. De moment, les restriccions de la Generalitat es mantenen, com a mínim, fins el 21 de gener. El Gremi d’Hostaleria ha celebrat la mesura provisional de l’Ajuntament, però ha demanat que es mantingui durant tot el 2022. El sector considera que les pèrdues cumulades durant aquests dos anys harien d’estar parcialment compensades amb més ocupació de les terrasses al carrer.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure