LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Les terrasses tornaran a les superfícies anteriors a la pandèmia

L’ampliació de la superfície de les terrasses –que l’Ajuntament va permetre la primavera del 2020 per a compensar les pèrdues i limitacions originades per la pandèmia– acabarà a finals d’any. El consistori vol derogar el decret que va permetre l’ampliació d’ocupació. D’aquesta manera, les terrasses que s’havien pogut ampliar per la pandèmia tornarien a la seva situació habitual. Tot i això, segons explica el regidor d’Urbanisme, Eduard Terrado, deixaran un termini –previsiblement, fins a finals d’anys—abans de derogar el decret, per tal que els establiments es puguin adaptar i demanar les llicències corresponents.

La mesura prevista pel Govern municipal no ha agradat al Gremi d’Hostaleria. L’entitat demana poder mantenir aquestes ampliacions: “Voldríem mantenir les terrasses, perquè, tot i que la valoració de l’estiu, és bona, continuem tenint pèrdues a causa del coronavirus”, ha subratlla el seu president Oskar Stöber.

A L’Eco d’aquesta setmana dediquem una àmplia atenció al conflicte, detallem com ´es la normativa actual de les terrasses i exposem les xifres. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a l’iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure