LOADING

Type to search

Actualitat

Les terrasses tornen a la superfície anterior a la pandèmia

Tres terrasses ampliades, ahir a la tarda

La superfície que van guanyar les terrasses, ara fa dos anys amb la irrupció de la Covid, ha estat finalment eliminada. Ahir dilluns va entrar en vigor el decret de l’Ajuntament que deixa sense efecte el decret de fa dos anys, que oferia als bars i restaurants la possibilitat d’ocupar més espai al carrer per a compensar les pèrdues provocades per la Covid i les limitacions d’aforament.

El decret municipal especifica que “a partir d’ara no es permetran les ampliacions ni es podran ocupar les façanes confrontants”. La decisió de l’Ajuntament ha estat finalment consensuada amb el Gremi d’Hostaleria. La intenció inicial del Govern era que l’eliminació de la superfície guanyada s’apliqués el febrer, quan encara hi havia mesures de limitació d’aforament. Davant les queixes del sector, les dues parts van pactar finalment que la mesura entrés en vigor el mes de maig. Actualment, ja no hi ha limitacions ni restriccions en els bars i restaurants.

L’Ajuntament dóna l’oportunitat als bars que han guanyat superfície durant aquests dos anys que sol·licitin una ampliació. El consistori estudiarà i avaluarà els casos en que es podria concedir, sota previ increment del pagament d’ocupació de via pública.

Notícies relacionades:
Les terrasses es preparen per tornar a la normalitat (12 de març de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure