LOADING

Type to search

Actualitat Sin categoría

Les valoracions dels turistes, els Bombers, el reciclatge de les platges i les festes de Ribes i Cases Noves, a L’Eco

L’edició en paper de L’Eco de Sitges i L’Eco de Ribes d’aquesta setmana explica, amb tota mena de detalls, els resultats de l’estudi de reputació on line encarregat per Turisme de Sitges. A les nostres pàgines també trobareu un ampli reportatge dels Bombers de Sitges: què fan, com ho fan, com s’organitzen…? A les pàgines d’informació local també expliquem que s’han començat a substituir els disset contenidors soterranis per qüestions de salubritat i que les platges del municipi han retirat les canyetes de plàstic i les han substituït per altres de paper, per raons de sostenibilitat ambiental.

A les pàgines de Ribes entrevistem l’alcaldessa, Abigial Garrido, us expliquem que el Col·lectiu Punt R ha esdevingut una referència local contra l’homofòbia, que la xarxa antirumors neix per combatre estereotips i que els incendis protagonitzen les festes de Sant Joan.

A L’Eco de Sitges i L’Eco de Ribes d’aquesta setmana també parlem abastament de la Festa Major de Ribes i de les festes les Cases Noves, de l’homenatge que la Biblioteca Santiago Rusiñol farà a María Luiz Uribe amb motiu del 25è aniversari de la seva mort, de la propera exposició el Museu de Maricel (amb obres de Picasso, Dalí i Miró). Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu els programes de la Festa de la Poesia i del festival Jardins de Terramar.

Podeu trobar a L’Eco als diferents punts de venda i en l’edició digital a iQuiosc.