LOADING

Type to search

Coronavirus Cultura

L’Escola de Grallers de Sitges regala el toc de matinades confinades

L’Escola de Grallers de Sitges ja espera el moment de posar les inxes en remull i avançar carrer Sant Francesc avall, un any més, per donar el toc de sortida de les 36 hores més esperades per als sitgetans. Aquest any, davant la incertesa del moment que estem vivint, han volgut començar un compte enrere ben especial.

Avui, Diada de Sant Jordi ­–resten quatre mesos per a la Festa Major del patró Sant Bartomeu­–, ha regalat als sitgetans un Toc de matinades molt especial, les matinades confinades, interpretades pels membres de l’Escola de Grallers de Sitges des de casa.

La iniciativa sorgí després de l’èxit del seu #SantBartoloSolo Challenge, un repte que instava, des de les seves xarxes socials, a tocar el solo de La Processó de Sant Bartomeu amb qualsevol instrument. Aquest cop, però, l’Escola es volia coordinar per tocar una peça amb la gralla i el tabal i, així, encomanar la il·lusió que provoca sentir els primers redobles de la caixa el dia 23 d’agost a les 12h del migdia.

L’Escola de Grallers de Sitges inicia el compte enrere per Festa Major i ens recorda que, malgrat tot i passi el que passi, tornarem amb més força que mai.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA