LOADING

Type to search

Cultura

L’Escola de Música es trasllada a Can Coll

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall ha iniciat un nou curs anòmal, en què  bona part de les classes s’han traslladat a l’edifici de Can Coll, al carrer Rafael Llopart, per poder complir amb les mesures sanitàries. El trasllat de les classes ha estat motivat per la necessitat de mantenir l’escola Esteve Barrachina –on es feien fins ara totes les classes– aïllada de possibles entrades del virus.

Tot i haver engegat les sessions,  la matrícula d’inscripció encara és oberta per a qui vulgui apuntar-se als nous cursos i instruments. A més del canvi de lloc, l’Escola de Música presenta altres novetats aquesta temporada, com l’estrena del curs del Cor Gospel de curta durada, amb la professora de cant Shelly Agustiño, que s’ofereix tots els dimarts.

Una de les disciplines amb més èxit de l’Escola és aprendre a tocar un instrument formant part d’un conjunt. Aquest curs encara té places limitades, així com en els cursos de música en família, creats per a que els alumnes menors de 3 anys puguin gaudir de la música amb les seves respectives famílies.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure