LOADING

Type to search

Esports

L’Escola de Vela del Club Nàutic Sitges ja ha iniciat els seus cursos d’estiu

Un any més amb el començament de les vacances d’estiu, el Club Nàutic Sitges, ofereix els  cursos proporcionats per l’Escola de Vela per a una iniciació, aprenentatge o continuïtat en diferents àmbits d’esport aquàtic. L’objectiu és apropar a tots els públics l’oportunitat de dur a terme aquest tipus d’esports poc accessibles, ja que requereixen d’un temps i un equipament específic poc comú en la vida quotidiana, a diferència d’altres esports més comuns. Aprofitant el temps les vacances ofereixen cursos dirigits als infants i als adults . El Club Nàutic compta amb un equipament amb més de 30 embarcacions en quatre modalitats com el catamarà, Windsurf, Patí de Vela, Monobucs i caiacs.

S’ofereixen cursos de vela setmanals de 20 hores o l’opció de l’esplai de vela setmanals de 40 hores  per als infants i joves. D’altra banda per adults ofereixen cursos de vela en grup de 15 hores o cursos particulars de 10 hores en totes les modalitats. A banda de l’ensenyament en la modalitat de vela, també s’ofereixen cursos en grup de 10 hores en la modalitat de Windsurf dirigit a totes les edats.

Els cursos d’estiu van començar el passat 27 de juny, coincidint amb la finalització del curs escolar i acabaran depenent del curs seleccionat en diferents dates entorn la segona setmana d’agost o la primera de setembre.