L’Escola Pia de Sitges organitza una recollida d’aliments

Recollida d’aliments de l’any passat

L’Equip de pastoral, Acció Social Mou-te i l’AFA de l’Escola Pia han organitzat una recollida d’aliments amb motiu de l’aproximació de les festes de Nadal que tindrà lloc entre el 9 i el 17 de desembre. Durant aquestes dates, els alumnes de l’Escola Pia de Sitges podran posar el seu granet de sorra portant diferents tipus d’aliments per tal d’omplir al màxim possible el banc d’aliments de Càritas-Ajuda Fraterna de la Parròquia de Sant Bartomeu de Sitges.

Cada curs té uns aliments assignats que es podran deixar a unes caixes a l’entrada de l’escola. La llista d’aliments que poden portar-se en la campanya són: tonyina en llauna, llet (sencera, desnatada, de soja…), oli d’oliva i de gira-sol, salsa de tomàquet, arròs, pasta i llegums cuits. L’Escola Pia de Sitges ha fet difusió entre els alumnes i mares i pares de l’escola per tal d’arribar al màxim d’aliments recollits durant les dates fixades.

Altrament, altres escoles de Sitges, com el Maria Ossó, o el Port de Sitges, també han recollit aliments durant aquests darrers dies per col·laborar amb el recapte nadalenc de Càritas.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats