LOADING

Type to search

Actualitat

L’Escola Pia vol remodelar el seu edifici

Després d’intentar un trasllat durant anys, la direcció del centre aposta per un canvi integral en la ubicació actual

L’Escola Pia de Sitges ha presentat un projecte per remodelar de manera integral totes les seves instal·lacions. Fa anys que intenten un trasllat a una altra ubicació però, davant l’endarreriment d’aquest procés, la direcció del centre ha decidit ara tancar amb aquest tràmit i proposar, tant a la propietat de l’edifici –la Fundació Cultural de Sitges–, com a l’Ajuntament i tota la comunitat educativa, una reforma per “acabar tenint una nova escola”.

El seu director, Ramon Beringues, avança que la rehabilitació serà “en tots els àmbits: a nivell pedagògic, d’ús i de funcionament”. “Així ho requereixen les necessitats educatives”, afirma. D’altra banda, l’objectiu també és “tenir un espai, ubicat al centre, que connecti amb Sitges, i que el poble en pugui fer un ús en horari no escolar”.

Totes les novetats d’aquest projecte, així com la valoració dels centres educatius en aquest final de curs docent, a l’edició de L’Eco d’aquesta setmana. La podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i en format PDF a la plataforma virtual iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure