L’especial de Festa Major, les incògnites de les escoles i els dèficits dels contenidors, a L’Eco

L’Eco d’aquesta setmana és molt de Festa Major. Hi publiquem un especial de 20 pàgines amb informació diversa i variada sobre la nostra festa des de diferents angles i experiències. També prestem atenció a altres temes de l’actualitat, com les incògnites sobre el retorn a l’escola, el tancament de l’oci nocturn, les detencions de 22 joves violents i el caos dels contenidors, entre d’altres temes. La portada especial de Festa Major és de Blanca Benítez.

L’Eco d’aquesta setmana inclou un especial de 20 pàgines dedicat a la Festa Major, al qual cal sumar altres articles que també apareixen arreu del setmanari. L’especial conté articles sobre la primera Àliga incorporada a la Festa Major, ara fa 75 anys; el Ball de Panderetes, la Jove de Bastons, els nous Gegants americanos, i altres commemoracions, com el centenari de l’avinguda Sofia i els cinquantenaris de Josep Carner i de la reforma del teatre del Retiro. També parla d’altres anys que no hi ha hagut Festa Major, dels balcons engalanats, dels versos dels diables. L’especial entrevista al casteller i geganter Francesc Suárez Tito i retrata cinc rostres de la Festa: Capi Mata, Adrià Enríquez, Modesto Caballero, Amèlia Gimeno i Conxi Álvarez. També inclou el programa d’actes.

A més de la Festa Major, L’Eco presta atenció al desgavell dels contenidors nous, a les detencions de 22 joves que van participar en les baralles de la matinada del 12 de juliol, dels ajuts municipals per a pagar el lloguer, dels problemes que el míldiu generarà a la verema, el nou poemari de Vinyet Panyella, el reclam per millores del transport a Ribes i la supressió d’un grup de primer d’ESO a Ribes, entre d’altres temes. També recordem les figures de Josep Amigó i Esteve Miró, traspassats aquesta setmana.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Asun Batlle, Andreu Castro, Albert Corominas, Jordi Cubillos, Toni Llorià, Jordi Mas, Dani Piques, Núria Pozo i Daniel Vilarrúbies, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Antoni Sella, Vinyet Panyella i Alba Vigó. Les contres són Laura Gómez (Sitges) i Teresa Tort (Ribes).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també ¡ el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats