L’estadi Josep Pascual haurà d’esperar

Josep Pascual, a l’estadi de Nous Pins Vens.

El Club de Futbol Blanca Subur va aprovar per unanimitat, en una reunió de la Junta, celebrada el passat 4 de juny, arran de la mort del seu coordinador esportiu, Josep Pascual, Americano, el canvi de nom del camp de futbol del Nou Pins Vens, pel de Josep Pascual.

La Junta del club va tramitar la pertinent autorització a l’Ajuntament de Sitges, i el consistori va remetre a un article aprovat per la Comissió de Toponímia, en el ple municipal celebrat el 3 de juliol de 2006, on s’exposa que no es pot posar el nom de cap persona difunta, a cap instal·lació municipal fins que no passin almenys cinc anys des de la seva defunció i l’atribució del seu nom a un lloc.

Així doncs, el club ajorna la petició d’aquí quatre anys i deu mesos, quan la tornaran a presentar. Fins aleshores, recordaran el company Josep Pascual, que va passar tota la vida al club sitgetà, posant el seu nom al Torneig de Juvenils, que organitzant cada any, excepte aquest 2020 pel motiu de la pandèmia.  Un torneig que porten celebrant des de fa 40 anys i que gaudeix d’un prestigi més que contrastat arreu de Catalunya.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats