L’estudi serològic del CAP dóna un 100% de resultats negatius

- Publicitat -

L’estudi serològic del personal sanitari i admistratiu del Centre d’Atenció Primària de Sitges dóna un resultat del 100 per cent negatiu: ningú ha superat la Covid-19. En total 53 persones del CAP s’han sotmés a l’estudi, que permet determinar la presència d’anticossos del nou coronavirus, en cas d’haver patit la malaltia.

La directora del centre, la doctora Herminia Palacín confirma “que no hi ha rastre de la immunitat davant la Covid-19”, per la qual cosa reafirma la necessitat de mantenir les mesures de prevenció essencials, com el rentat de mans constant, l’ús de mascaretes i l’anomenat distanciament social. La prevalença davant el nou coronavirus se situa en una forquilla entre el 60 i 70 per cent de població immune per haver superat la malaltia. Les dades a Sitges continuen assenyalant que se situa per sota del 6 per cent confirmat a nivell nacional i el 5 per cent estatal.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per i iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Articles relacionats