LOADING

Type to search

Actualitat

L’habitatge públic, el reciclatge a les platges, el tràgic incident d’una baralla i la digitalització de l’arxiu del Prado, a L’Eco

A les edicions de L’Eco de Sitges i L’Eco de Ribes d’aquesta setmana us expliquem com és el projecte de les primeres parcel·les d’habitatge públic i què estan fent l’Ajuntament al respecte. Us detallem també les noves polítiques que les ONG han impulsat per reduir el plàstic i afavorir el reciclatge a les platges de Sitges i a les quals s’han sumat institucions públiques i organismes econòmics. També us expliquem el tràgic incident en una baralla el cap de setmana passat, que ha acabat amb un home en coma. També us expliquem que el casino Prado ha iniciat el dens treball de digitalització del seu arxiu, que la Festa Major ja té a punt l’anunci dels seus protagonistes i, amb entrevista inclosa, que el Dúo Dinámico torna a Sitges.

A les pàgines de Ribes, us expliquem el macro-operatiu policia per desarticular la venda de marihuana al municipi, us expliquem tots els detalls de la Festa major de Puigmoltó, que Abigial Garrido estrena la presidència del Consell Comarcal i que l’escola d’arts marcials Spartase obté tres podis a Brussel·les.

Podeu comprar L’Eco al vostre punt de venda habitual o en l’edició digital de l’iQuiosc.cat.