LOADING

Type to search

Actualitat

L’habitatge públic obre la porta, però amb limitacions

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a la concessió dels primers 43 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer dels 175 que té programats per a aquest any i el vinent. El Ple de dimarts va aprovar els requisits.

La primera promoció, que estarà enllestida enguany, està a tocar de Can Pei i el Vinyet i es tracta de 18 habitatges de dues habitacions, 22 de tres habitacions, dos per a adaptats i un reservat a col·lectius en risc d’exclusió.

Els criteris d’accés per optar a aquests habitatges demanen un mínim de tres anys d’empadronament o bé 12 continuats per als sitgetans que hagin marxat de la vila. També estableix uns ingressos mínims de 21.000 euros per unitat familiar per als qui vulguin optar al principal paquet. Els qui estiguin per sota, hauran de sol·licitar un pis de règim social.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem els requiits al detall i les característiques dels habitatatges. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure