L’home ferit en la discussió del carrer Espalter continua inconscient

Cantonada on es van produir els fets
- Publicitat -

L’home que va resultar fatalment ferit en una discussió aparentment irrellevant al carrer Espalter, el passat dilluns, continua inconscient a l’UCI de l’Hospital de Bellvitge. L’home va patir un cop al cap quan va caure en una ràpida baralla i va quedar inconscient. La seva situació, quatre dies després, és la mateixa, tot i que es manté estable.

La polèmica es va produir quan la persona que va quedar inconscient va procedir a retirar unes lones publicitàries que hi ha a l’exterior d’un local a cantonada d’Espalter i Sant Josep, que ara és tancat i que fins l’any passat havia acollit una botiga d’electrodomèstics. En aquells moments va sortir el propietari del local per recriminar-li la seva actitud. En veure que no s’aturava li va fer una fotografia amb el mòbil i instants després, l’home que retirava les lones s’hi va adreçar –segons l’informe policial “de manera agressiva”– amb un tornavís a la mà a l’altre. Aquest li va propinar un cop de puny, que el va fer caure a terra donant-se un cop al cap que va resultar fatal.

Des del primer moment, els sanitaris que s’hi van desplaçar en ambulància es van adonar de la gravetat e la situació. Per aquest motiu, van cridar un helicòpter, que es va endur el ferit a l’Hospital de Bellvitge, on continua ingressat a l’UCI.

Els Mossos d’Esquadra van obrir diligències dels fets, però queden emmarcats en una discussió sense intencions homicides, ja que entenen que el cop al cap va ser fortuït. La Policia Local també va inspeccionar els fets a través de càmeres de seguretat i van optar per no procedir a la detenció de l’agressor.

A L’Eco d’aquesta setmana, narrem com es van produir els fets, dilluns passat. També us expliquem l’altra agressió produïda el passat cap de setmana i que podria ser susceptible de tenir intencionalitat homòfoba.

Notícia relacionada:
Doble agressió a Sitges (6 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats