LOADING

Type to search

Actualitat

L’Hospital celebra deu anys de la campanya ‘Apadrina un cep’

Vinyes de l’Hospital

A principis de maig del 2010, des de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, es va liderar un projecte de micro mecenatge per replantar de ceps de Malvasia de Sitges la parcel·la que hi ha en el mateix complex. Després d’arrancar les antigues vinyes, i de deixar dos anys el terreny en guaret, es van poder replantar quasi 700 ceps. 

Les vinyes de l’Hospital són un tresor. Aquests ceps de Malvasia de Sitges són el patrimoni hereu del passat viticultor de la nostra vila. Gràcies a tots els padrins i padrines que van participar, Sitges, i l’Hospital, segueix tirant endavant la responsabilitat de conrear, produir i comercialitzar aquesta varietat tan arrelada en el nostre territori i vertebradora d ela nostre identitat. 

És per aquest motiu que fan una crida pública a tots aquells que amb la seva aportació es va poder replantar la parcel·la de l’Hospital, convertint-se així, amb els padrins i padrines dels ceps que avui dia segueixen produint la nostra malvasia. Us esperen el pròxim dissabte 25 de maig a les 19.30h de la tarda en una jornada de portes obertes per a tots vosaltres a l’actual, i recent  inaugurat, Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, ubicat al Corral de la Vila.