LOADING

Type to search

Actualitat

L’Hospital dotarà de serveis un altre edifici

Albert Oliver – Rodés, adminitrador de l’Hospital Sant Joan Baptista

L’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges adaptarà la Casa de les Monges com una unitat de convivència per a gent gran amb un alt grau d’autosuficiència. Es tracta d’una de les primeres actuacions del Pla d’infraestructures que impulsa la Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista i que el seu administrador, Albert Oliver – Rodés, ha avançat aquesta setmana en una entrevista a L’Eco. L’edifici de la Casa de les Monges és on abans residien les Germanes Concepcionistes i és actualment en desús.

Albert Oliver – Rodés subratlla que “treballem en diferents projectes per donar més serveis a les famílies de Sitges” i ha detallat que en les properes setmanes s’obrirà a les instal·lacions de l’Hospital un nou servei d’assessorament i acompanyament a familiars de malalts d’Alzheimer i altres patologies degeneratives, en col·laboració amb la Federació de Familiars de malalts d’Alzheimer de Catalunya.

Podeu llegir l’entrevista completa a Albert Oliver – Rodés a L’Eco d’aquesta setmana, que podeu trobar als punts de venda habituals i en l’edició d’iQuiosc.cat.

També pots veure