LOADING

Type to search

Actualitat

L’hostaleria busca cambrers

La proximitat de l’estiu fa que l’ocupació d’hotels i restaurants es dispari a Sitges. Enguany, l’arribada massiva tant de turistes com de visitants d’un dia al municipi s’ha avançat, superant els registres de la mateixa època a l’any 2019, abans d’esclatar la pandèmia. Com a conseqüència d’aqiesta situació, els empresaris dels sectors de l’hostaleria s’han hagut de posar mans a l’obra en la recerca de treballadors, per completar les plantilles i garantir un servei eficient i de qualitat pels clients.

El problema és que no hi ha personal per cobrir totes les ofertes que existeixen avui en dia. En concret, dins el sector de l’hostaleria, cuiners i cambrers són els llocs de treball amb més mancances de personal. El tancament de bars i restaurants com a mesura de prevenció per frenar els contagis de la Covid-19 ha propiciat que els treballadors de l’hostaleria cerquessin feina en altres sectors. Paral·lelament, els sindicats també apunten a la precarització i els baixos sous com un de les causes de fuguda de la demanda de feina.

A L’Eco d’aquesta setmana en parlem àmpliament, en un reportatge a doble pàgina, on recollim les experiències i visions d’empresaris, treballadors i centres de formació. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure